Over

MEER INFORMATIE

Over ons

Loonbedrijf S. de Vree is een ervaren en gerenomeerd bedrijf uit Dodewaard. Wij staan voor kwaliteit en vakkundigheid.

Door onze jarenlange ervaring in de boomverzorging kunnen wij u de beste service bieden. Onze specialisatie ligt op het gebied van het kappen/inkorten, versnipperen en stobbefrezen van bomen. verwijderen van bomen.

Ervaring en vakmanschap, daar zijn we zuinig op. We werken met een team waar we trots op zijn. Elke dag weer maken ze het onmogelijke mogelijk wat resulteert in tevreden klanten.

SPECIALISTEN IN HET

kappen, rooien en snoeien
van bomen

Bomen Kappen

Wij zijn specialist in het professioneel kappen van bomen.

MEER INFO

Hout Versnipperen

We versnipperen hout tot een maximale dikte van 50 cm.

MEER INFO

Stobbe Frezen

De laatste resten van een boom frezen we de stobbe / boomstronk.

MEER INFO

Achtergrond

Sander de Vree, een veelbesproken persoon in de regio. Ook als ondernemer geslaagd, zelfs na dramatische privé-omstandigheden wist hij terug te vechten. Zijn loon- en verhuurbedrijf wordt alom gewaardeerd in de regio. Vooral vanwege zijn in het kappen van bomen, het versnipperen van hout en het verkleinen van grote boomstronken. Een specialisatie, die Sander mede te danken heeft aan zijn eigen inventiviteit. Hij investeerde niet alleen in ‘slimme’ machines, hij perfectioneerde ze ook!

Officieel bestaat het bedrijf van Sander de Vree sinds 1 mei veertig jaar. Een goed moment om hier even bij stil te staan. Sander begon te werken bij zijn oom, waar hij land freesde en met een doorzaaimachine grasland bewerkte. Vervolgens monteerde hij ook de Vredo doorzaaimachines zodanig dat deze graszaad op de juiste diepte in de grond brachten. Het was ook de tijd dat hij bomen zaagde voor kachel en haarden. De liefde voor het werken met hout leefde hier op…

Maar eerst als las- en constructiemonteur heeft Sander meegewerkt aan diverse staalconstructies (onder andere gigantische borden bij Schiphol, waarvoor hij een ingenieuze constructie bedacht) en de realisatie van bedrijfshallen. Toen hij een vrachtwagentje kreeg, werd deze ook gebruikt voor het bezorgen van openhaardhout naar de klanten. En hout is het, waar het in zijn huidige bedrijf nog steeds om draait. Van bomen kappen, stobben frezen, hout versnipperen, groen verkleinen tot aan machineverhuur.

Zijn paradepaardje is de kraan met houtklem voorzien van een knipper. Deze kan vrijwel elke plaats bereiken, zelfs als de boom omringd is door andere bomen. De kraan haalt de stam omhoog en laat deze feilloos belanden op de bestemmingsplaats.

Project

Versnipperen

Project

Kappen

Project

Stobbe frezen

Project

Bomen kappen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Open chat
1
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?